Hästarna

img_5806Vi har 8 st ponnyer som går med på lektionerna. De är av rasen Shetlandsponny, welsh och gotlandsruss.
h_zigge
ZIGGE
Zigge som egentligen heter Bäckens Signal är född -08. Han är väldigt snäll både i stallet och vid ridning och blir lätt barnens favorit.. Han tycker det är kul att hoppa och älskar att bli ompysslad.

h_solweig
SOLWEIG
Solweig är en pigg och lite busig ponny som gärna vill bestämma över de andra hästarna i hagen. Hon är född -08 och är ca 1 meter hög.

h_ellen
ELLEN
Ellen heter egentligen Elenora, hon är född -03 och är mamma till Solweig. Ellen är en shettis med mycket energi och hon är även inkörd.

h_stella
STELLA
Stella är stallets minsting med sina 85 cm. Hon har ett väldigt lugnt temperament såväl i stallet som vid ridning och passar därför bra till våra minsta ryttare. Stella är född -02.


SOFIE
Sofie född-00 är en korsningsponny på 118 cm. Hon är försiktig och lite känslig, så hon passar bäst till de som ridit ett tag. Sofie är duktig på både dressyr och hoppning och har tävlat en del.

h_tom
TOM
Tom är ett gotlandsruss född-08. Med sina 120 cm i mankhöjd är han den näst största av våra ponnyer. Tom är duktig i såväl ridning som körning, han har tidigare gått på ponnytrav och älskar att få springa fort i skogen.

dsc_1172SKRÅLLAN
Skrållan född -99 är en lugn och klok liten ponny som alltid gör sitt bästa! Hon är lika glad att bli riden som körd. Hoppning tycker hon är extra kul. Skrållan är ca 1 meter hög.

img_5777MIKE
Mike född -07 är en korsningsponny islandshäst/ gotlandsruss. Han är den största av våra ponnyer med sina ca 128 cm i mankhöjd. Det bästa han vet är att gosa och bli borstad! I ridningen är han pigg och glad och är en riktigt duktig hopp ponny. Har tävlat med fina resultat både i banhoppning och terränghoppning. 2018 blev han klubbmästare i terräng.